Facebook Pixel
0228-563968
Chat met een van onze medewerkers

ma t/m vr van 8:00 tot 16:30

Terug

Refine results

Categorieën

Ook voor alle elektra kan je bij Bakker Bouwen & Wonen terecht

Bakker Bouwen & Wonen is totaalleverancier voor professionals in de hout- of bouwwereld. Maar ook de elektricien kan bij ons voor al zijn materialen terecht. Want welke hout-, bouw- of tuinklus je ook hebt; wij voorzien jou graag van de beste materialen. Maak kennis met onze organisatie en kom gerust eens langs. Het assortiment elektra heeft onder andere de volgende producten:

Kies uit een veelzijdig assortiment van diverse merken

Het assortiment elektra is breed en divers. We hebben een ruime keuze uit verschillende merken en voor veel producten geldt dat ze in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn. Onze webshop geeft slechts kort weer wat we in het assortiment hebben. Ons aanbod is nog veel ruimer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Profiteer van de zakelijke voordelen

Bakker Bouwen & Wonen kent voor de zakelijke klant een aantal zakelijke voordelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs onder het genot van een kop koffie. Maak kennis met onze nuchtere, gezellige West-Friese mentaliteit en ervaar dat we ondanks die nuchterheid betrokken zijn bij alles wat onze klanten doen. We helpen je dan ook graag met jouw elektra vraagstukken en al jouw andere uitdagingen.
Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker Bouwen & Wonen alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-upchevron-downcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram